ÖPPETTIDER: månd.-fre. 07.00-16.00 (lunchstängt 12.00-13.00)        tel: 031-380 11 00         mail: info@tentarp.se 

TENTARP - presenning, balkongskydd & pvc draperi i Kungälv 

På den här sidan kan du beställa standardprodukter i vår webshop samt se exempel på på andra produkter vi tillverkar och servar.

Våra balkongskydd finns i 3 olika material, helt anpassade efter dina mått. Beställ enkelt i vår webshop där du kan betala med Klarna eller genom oss. 

En båtpresenning kan göras i många olika utföranden. Våra standardpresenningar kan du beställa i vår webshop, antingen 485 gr. eller 700 gr. per m2. Som tillval kan man få formsydda kanter, delning, extra öljetter, uttag mm.

Pvc-draperier används som avskärmning inne och ute, stänkskydd på biltvättar, svetsdraperi, truckjallussi mm. Vi säljer de vanligaste modellerna i webshopen men prata med oss så tillverkar vi ditt draperi i precis det utförande och den storlek du vill ha.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller besök oss i vår presenningsverkstad för att få förslag till ditt behov av täckning :-)

Tentarp är också sedan 2010 representant för LP-tent i Sverige, webshopen har vi på den här sidan men för komplett info om alla Lp-tents produkter, gå in på: www.lptent.se Vi har också lagerförsäljning och visning av tälten i Kungälv.

Välkomna !