ÖPPETTIDER: måndag-fredag 07.00-16.00 (lunchstängt 12.00-13.00)     tel: 031-380 11 00      mail: info@tentarp.se                                                                                                                                              

TENTARP - skräddarsydda väderskydd i Kungälv !

Vi finns på Bultgatan 13B i Rollsbo industriområde, där vi tillverkar och servar pvc-täckningar, balkongskydd mm.

Efter att ha jobbat med att ta fram täckningar till båtar, bilar, sjöfart och industri sedan -91 kan vi tillverka det du behöver, i rätt kvalitet,  specialanpassat för ditt behov.

En av våra största produkter är skräddarsydda balkongskydd utifrån önskade mått. Att ha ett balkongskydd kan vara skönt för många, speciellt om man bor i ett höghus med grannar som bor nära inpå och vill ha balkongen lite mer insynsskyddad. Det kan vara likadant för altanen på huset eller vid sommarstugan. Förutom att våra balkongskydd fungerar som insynsskydd så är de väldigt effektiva som vindskydd. Vi har flera olika modeller och tyger av balkongskydd, allt ifrån markisväv i valfri färg till standard PVC-nät och Soltis 86 PVC-nät. Med Soltis 86 PVC-nät får du en unik design till uteplatsen och kan välja mellan 20 olika färger.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller besök oss i vår presenningsverkstad för att få förslag till ditt behov av täckning :-)

Tentarp är sedan 2010 representant för LP-tent i Sverige. Snabbtälten säljs här i vår webshop samt i vår lokal på Bultgatan där man även kan få prova de olika modellerna. LP-tent erbjuder också högkvalitativa luftbågar och uppblåsbara tält, kontakta oss för offert.

Välkomna !